Pagina's

zondag 28 april 2013

Shoplog Maastricht & Zaandam

Hoi iedereen!

Ongeveer een week geleden ben ik op zaterdag met Sabine, Anne-Fleur en Dana een dagje naar Maastricht geweest en zondag ging ik met mijn moeder naar Zaandam, een druk shopweekend dus! In dit artikel zal ik laten zien wat ik heb gekocht :)

Zaterdag zaten we al om 8 uur 's ochtends in de trein naar Maastricht voor een reis die 3 uur zou duren. We wilden al heel graag eens naar Maastricht, vooral omdat het een hele mooie stad is om te shoppen en er een Hollister is, wat we echt een superleuke winkel vinden!

Als eerste dit shirtje van de Hollister. Het is een soort croptop, omdat hij aan de voorkant wat korter is (hij valt iets onder m'n navel). De achterkant heeft wel een normale lengte. Ik vind dit een heel gaaf topje voor in de zomer! Naar school zou ik hem denk ik niet aandoen, maar voor in de vakantie lijkt het me ideaal. Ik kan niet wachten om het te dragen! :) Hij kostte €20,-.



Dan dit sportbroekje van de Hollister. Het is gemaakt van joggingbroekstof en zit supercomfy! Ik kan hem dragen voor als ik ga sporten, maar voor een warm dagje thuis is het ook leuk! Deze kostte €22,-.


Als laatste van de Hollister deze bodymist. Deze ruikt echt heerlijk zomers naar grapefruit, mango en vanille. Elke keer als ik hem opspuit is het net alsof ik weer in de Hollister ben :) Het is een limited edition en er was een actie waarbij hij bij aankoop van 3 of meer niet €14,- maar €10,- kostte, dus hebben we er alle vier een gekocht :)


Dan heb ik bij de Bershka een wit broekje gekocht. Niet echt speciaal, maar ik had nog geen wit broekje en deze zag er wel mooi uit! Hij was in de uitverkoop voor €13,-.


Als laatste aankoop van Maastricht heb ik dit topje gekocht. Hij heeft een bloemetjesprintje wat doorschijnend is, wat ik heel tof vind. Hij valt wat lang, dus ik draag hem in m'n broek met een witte bandeau eronder. Hij was €10,-.


Het printje van dichtbij:


Dan mijn aankopen van Zaandam. Ik heb alleen wat dingetjes bij de Primark & H&M gekocht, dus dat zal ik nu even laten zien.

Dit is een bruin, kort broekje wat ik ook nog miste in mijn kledingkast. Vooral met een wit topje erop zal hij heel leuk staan denk ik :)


Mijn joggingbroek was hoogwater geworden, dus het was weer eens tijd voor een nieuwe! Hij is heel basic, maar zit wel lekker zacht!


Nu deze schoenen. Het zijn lage gympen en ik vind ze een beetje op All Stars lijken. Mijn vans zijn helemaal vertrapt, dus was ik op zoek naar nieuwe gympen. Een tijdje geleden had ik online bij H&M schoenen gekocht die op vans leken in het roze, maar toen ik ze kreeg bleken ze neonroze te zijn! Ik vind ze alsnog heel gaaf dus heb ik ze gehouden, maar ik was nog wel op zoek naar een wat 'neutralere' kleur voor gympen en dat zijn deze geworden! Zoals je ziet heb ik ze wel al gedragen, ik was helemaal vergeten dat ik hier een artikel over ging maken haha. Ze zijn donkerblauw en waren €8,-.






















Ook heb ik dit tasje gekocht. Hij is best simpel, maar wel heel handig voor als je ergens heengaat en geen grote tas wil meesjouwen. Deze was maar €5,-!



Van binnen:


Dan deze borstel. Ik vind hem een beetje lijken op een paardenborstel haha :) Ik was er wel benieuwd naar en aangezien hij maar €1,50 was kon ik hem niet laten liggen. Hij belooft je klitten eruit te halen en is ook bedoelt om je shampoo goed over je haar te kunnen verdelen. Ik ben er heel tevreden over! Je haar wordt er superzacht van en je klitten kun je er heel makkelijk mee uitkammen. Ook bij anderen werd hun haar superzacht, en dat voor maar €1,50! Ook wordt de shampoo goed verdeeld, maar ik zou hem niet elke keer gebruiken als ik mijn haar ga wassen.



Ik was al tijdje op zoek naar setjes met armbandjes en deze zagen er meteen leuk uit! Het is een setje van vier armbandjes, vooral de witte gevlochten vind ik heel mooi! Ik denk dat ik ze leuk kan combineren :) Het setje kostte €3,-.



Als laatste bij de Primark nog deze haarclipjes. Totaal niet boeiend, maar ik raak ze al-tijd kwijt, dus moest
ik maar weer eens nieuwe kopen (Ja, ik ben de bovenste 2 nu al kwijt hahaha). Het is een set van 6 kleinere en 6 grote clipjes die €1,50 kostte.


Bij de H&M heb ik nog een setje bandeaus gekocht. Het is een witte en een zwarte. Ik vind een hempje onder doorschijnende shirtjes of shirtjes met laag uitgesneden mouwen niet zo mooi staan, dus de bandeau is de perfecte oplossing! Ik ben hier heel erg blij mee :) Het setje kostte €8,-.


Dit was het dan. Ik ben heel erg blij met al mijn aankopen en kan niet wachten om het allemaal aan te doen! :) (Maar dan moet het weer wel meewerken...) De volgende keer als ik ga shoppen moet ik wel wat meer dingen met leuke kleurtjes kopen, want als ik het zo zie is het allemaal best saai qua kleur haha. Het is uiteindelijk een veel langer artikel geworden dan ik dacht, maar ik hoop dat jullie het alsnog leuk vonden!

Xoxo,
Jitske

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...