dinsdag 7 mei 2013

Beyoncé concert

Hoi allemaal!

22 april had ik de beste dag van m'n leven! Samen met Sabine, Anne-Fleur, Jitske en twee andere meiden ging ik naar het fantastische concert van Beyoncé. Wauw, wat was dát geweldig zeg!
Vrijdag rond 9 uur 's ochtends zat de moeder van Jitske al achter de computer en zowat alle kinderen bij ons op school hadden ouders die thuis op de computer in de wachtrij stonden. Velen was het niet gelukt om aan kaartjes te komen, maar wij hadden gelukkig wel kaartjes door een kennis van Jitske. We waren dus ook helemaal door het dolle heen :)
De tijd leek te vliegen, want voordat we het wisten zaten we in de trein op weg naar Ziggo Dome! Het leek wel alsof heel Nederland daar stond, want het was mega druk! We hebben eerst nog een half uur in de verkeerde rij gestaan, maar we kwamen er gelukkig nog op tijd achter. Om half zeven snelden we Ziggo Dome binnen en rond acht uur begon het voorprogramma: Eva Simons! Om tien over negen kwam Beyoncé het podium op, het leek wel een droom! De show bestond uit dans, zang, vuurwerk, lichten, filmpjes en een vliegende Beyoncé.

Een filmpje van het optreden van Eva Simons.
                                                                                                                                                                        
Nu drong het pas echt tot me door dat ik Beyoncé in het echt zou gaan zien

Wat een mega rij!

Toen we in de verkeerde rij stonden....

Jammer dat we hier niet konden staan!


Eindelijk dichtbij!

En ze kan zo goed dansen!

Zo cool!

Om 11 uur was het spektakel afgelopen en om een uur lag ik al in m'n bedje na te genieten van het geweldige concert om de volgende dag naar school te gaan.

Kus,
Ilse

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...